Nyheder & artikler

Nyheder & Artikler

Rudolf Freelance & Consulting har valgt at støtte op om det gode arbejde hos Team Rynkeby.

Det at kunne gøre noget godt for andre er rigtig meget i tråd med det mindset jeg driver min virksomhed med. Jeg er stor tilhænger af organisationer der har sat sig for at gøre noget godt, og det må man sige at Team Rynkeby gør. 
Team Rynkeby samler i Danmark ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden og teamet har eksisteret siden 2002 hvor 11 motionscykelryttere fra Rynkeby besluttede sig for at cykle til Paris og se afslutningen af Tour de France. De blev sponsoreret at Rynkeby Foods A/S og andre virksomheder og resten er en meget spændende historie som kan læses her: https://team-rynkeby.dk/team-rynkeby-3.aspx
 
Det at kunne kombinere støtten til børn med kritisk sygdom med det at motionere har været helt afgørende i mit valg af sponsoratet til Team Rynkeby, da jeg sætter en dyd i at hjælpe andre og selv er ivrig motionist.

Jeg glæder mig til at følge Team Rynkeby på deres cykelture denne sommer. 

                         Audit på distance hos Hans Buch A/S ved hjælp af Skype, og netværksmøde i BNI.       

17. april 2020

Igen i dag fik vi i BNI Copenhagen afholdt virtuelt netværksmøde.

Jeg har efterhånden deltaget i adskillige virtuelle møder og synes, det fungerer bedre og bedre. Jeg er overbevist om, at det i fremtiden vil være mere og mere anvendt. Jeg mener, det gør noget godt ved mødeeffektiviteten, og at det giver en anden form for dynamik. Dette dels fordi der kun er én, der taler (hvilket er helt essentielt, for at det fungerer), og dels fordi jeg synes, der er mere fokus på netop den, der har ordet.

Der er, som jeg ser det, et stort potentiale for denne typer møder både lokalt i virksomhederne men også til større internationale virksomheder, som givetvis har anvendt det i et eller andet omfang, men som nu sikkert vil gøre endnu mere ud af det. Meget rejseaktivitet kan nedbringes til fordel for økonomien, effektiviteten og miljøet.

Det kan naturligvis ikke anvendes til alle typer af møder, men ved møder, hvor der typisk blot skal udveksles information, mener jeg, at det sagtens kan anvendes til at udveksle fysisk information som f.eks. dokumenter, tegninger eller billedemateriale.

Jeg har gennemført audits, hvor der var deltagere med via Skype og fysisk i mødelokalet, og det fungerede virkelig godt. I flere tilfælde ville det ellers have medført en aflysning af audit, hvilket bare er til besvær for den auditerede og for auditor/certificerende organ.

De virtuelle møder kan, som jeg antyder, ikke fuldt ud erstatte de fysiske møder, da det naturligvis fortsat er vigtigt også at mødes face-to-face og få en anden form for interaktion.

ISO 9001 medfører store ændringer

Magasinet for Kvalitet 2017.

Digitale ledelsessystemer

Vejen til effektiv implementering.

Adresse:
Karlskronagade 1, 5. th. 2150 Nordhavn

Email: henrik@rudolf-freelance.dk

Mobil: +45 20 40 51 50

CVR. nr. 31690897