Nyheder & artikler

Nyheder & Artikler

                         Audit på distance hos Hans Buch A/S ved hjælp af Skype, og netværksmøde i BNI.       

17. april 2020

Igen i dag fik vi i BNI Copenhagen afholdt virtuelt netværksmøde.

Jeg har efterhånden deltaget i adskillige virtuelle møder og synes, det fungerer bedre og bedre. Jeg er overbevist om, at det i fremtiden vil være mere og mere anvendt. Jeg mener, det gør noget godt ved mødeeffektiviteten, og at det giver en anden form for dynamik. Dette dels fordi der kun er én, der taler (hvilket er helt essentielt, for at det fungerer), og dels fordi jeg synes, der er mere fokus på netop den, der har ordet.

Der er, som jeg ser det, et stort potentiale for denne typer møder både lokalt i virksomhederne men også til større internationale virksomheder, som givetvis har anvendt det i et eller andet omfang, men som nu sikkert vil gøre endnu mere ud af det. Meget rejseaktivitet kan nedbringes til fordel for økonomien, effektiviteten og miljøet.

Det kan naturligvis ikke anvendes til alle typer af møder, men ved møder, hvor der typisk blot skal udveksles information, mener jeg, at det sagtens kan anvendes til at udveksle fysisk information som f.eks. dokumenter, tegninger eller billedemateriale.

Jeg har gennemført audits, hvor der var deltagere med via Skype og fysisk i mødelokalet, og det fungerede virkelig godt. I flere tilfælde ville det ellers have medført en aflysning af audit, hvilket bare er til besvær for den auditerede og for auditor/certificerende organ.

De virtuelle møder kan, som jeg antyder, ikke fuldt ud erstatte de fysiske møder, da det naturligvis fortsat er vigtigt også at mødes face-to-face og få en anden form for interaktion.

ISO 9001 medfører store ændringer

Magasinet for Kvalitet 2017.

Digitale ledelsessystemer

Vejen til effektiv implementering.

Adresse:
Karlskronagade 1, 5. th. 2150 Nordhavn

Email: henrik@rudolf-freelance.dk

Mobil: +45 20 40 51 50

CVR. nr. 31690897